2019

Cine suntem?

Evaluări-artă.ro este o echipă de specialiști, evaluatori autorizați ANEVAR și experți acreditați de Ministerul Culturii și Identității Naționale, conlucrând în misiunile de evaluare a bunurilor din patrimoniul național cultural mobil și din patrimoniul cultural construit, urmând recomandarea Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați din România exprimată prin punctul de vedere din 13.01.2017.

Suntem evaluatori autorizați ANEVAR, specializați în evaluarea bunurilor culturale mobile și a proprietăților imobiliare istorice. Lucrăm împreună cu experți acreditați de Ministerul Culturii și Identității Naționale pentru a vă pune la dispoziție rapoarte profesioniste de evaluare și expertiză a bunurilor de artă, a imobilelor monument istoric sau cu valoare culturală deosebită.

Avem experiență practică în piața de artă și de obiecte de colecție, dobândită în galerii și case de licitații importante din România.

Avem printre noi experți acreditați de Ministerul Culturii și Identității Naționale, cu diverse specializări acoperind majoritatea domeniilor bunurilor culturale.

Ne adresăm atât persoanelor fizice, cât și muzeelor, băncilor și companiilor de asigurare, instituțiilor publice, practicienilor în insolvență etc.

Ne puteți contacta aici.